Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς μεταφορικά έξοδα από το φυσικό μας κατάστημα στην Καλαμάτα, Αριστομένους 1 και κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Όλα μας τα προϊόντα παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα από την ACS στην πόρτα του σπιτιού σας ή στο κοντινότερο κατάστημα και εντελώς δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ υπάρχει χρέωση όπως φαίνεται παρακάτω και για αντικαταβολή 2 ευρώ.

  • Για την πόλη της Καλαμάτας είναι 2,5€ τα πρώτα 2 κιλά και 0,744€ κάθε επιπλέον κιλό.
  • Για την περιφέρεια Πελοποννήσου είναι 2,5€ τα πρώτα 2 κιλά και 0,868€ κάθε επιπλέον κιλό.
  • Για τη νησιωτική Ελλάδα είναι 2,5€ τα πρώτα 2 κιλά και 1,24€ κάθε επιπλέον κιλό.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 2,5€ τα πρώτα 2 κιλά και 0,992€ κάθε επιπλέον κιλό.

Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και τα προϊόντα τους είναι άμεσα διαθέσιμα , παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες . Εάν η παραγγελία γίνει Σαββατοκύριακο τότε η επεξεργασία της παραγγελίας θα ξεκινήσει Δευτέρα. Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση η επεξεργασία θα ξεκινήσει από την στιγμή που θα ενημερωθούμε για την κατάθεση.

Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλνονται μόλις παραληφθούν από εμάς.

Ένα προϊόν που είναι κατόπιν παραγγελίας θα αποσταλεί σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση μιας ειδικής παραγγελίας είναι 4-15 εργάσιμες ημέρες. Για οποιοδήποτε έλλειψη, πρόβλημα ή καθυστέρηση ενημερώνεται πάντα ο πελάτης.